Vetëm në 24 orët e fundit jan regjistruar 40 viktima dhe 590 raste të reja .

Vetëm në 24 orët e fundit jan regjistruar 40 viktima dhe 590 raste të reja tregojnë të dhënat e Ministrisë së shëndetësisë. 10 nga viktimat jan nga Shkupi 5 nga qyteti i Prilepit ,nga 3 viktima regjitrohen në Velesi Shtipi dhe Manastiri të tjeret jan nga Kumanova , Kërqova , Struga,Kavadari ,Tetova,Dojrani,Strumica,Krusheves dhe Sveti Nikolles.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *