21 viktima, 1406 të infektuar dhe 937 të shëruar gjatë 24 orëve të fundit!

Ministria e Shëndetësisë, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 3398 testime të realizuara 1406 persona janë diagonstifikuar me virusin korona.

Shkup-627, Kumanovë-73, Dibër-1, Shtip-37, Prilep-98, Tetovë-72, Strugë-17, Veles-55, Manastir-51, Ohër-57, Kavadarc-40, Gostivar-84, Gjevgjeli- 11, Strumicë-30, Kriva Pallankë-10, Radovish-9, Krushevë-8, Koçan-34, Probishtip-4, Demir Hisar-2, Makedonski Brod-2, Pehçevë-1, Berovë-2, Vallandovë-8, Vinic -20, Delçevë-6, Kratovë-2, Sveti Nikollë-11, Kërçovë-10, Resnjë-13 dhe Negotinë-11.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *