I izoluar nga vendet e BE-së, me ne fund keto dy shtete heqin vizat për ne shqiptarët

Pasi evropa i mbylli dyrt Shqiptareve 2 shtete i kane hapur dyert vendin tone Guajana që ndodhet në Amerikën e Jugut, dhe Katari në Lindjen e Mesme.Ndaj tani mund te udhetoni ne keto shtete.

Këtë e bën të ditur Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, e cila në një njoftim thekson se Guajana dhe Katari kanë përfunduar procedurat e brendshme ligjore, për hyrjen në fuqi të marrëveshjes për heqjen e vizave me Shqipërinë.

Daljeje ose tranziti, për një periudhë prej 90 ditësh brenda 6 muajve.Për ata që kanë planifikojnë të qëndrojnë përtej këtij afati, u kërkohet ta marrin vizën përkatëse përpara mbërritjes, ose nëse ndodhen në Guajanë të apl ikojnë përpara skadimit të 90 ditëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *