Filipçe sot bisedim me pronarët e Klinikave Private.

Ministri i Shëndetësisë së Maqedonise së veriut Venko Filipçe pasdite do të ket bisedime me pronarët e klinikave private në vend, të cilat pas shpalljes së gjendjes së krizës duhet të vihen në funksion për luftë kundër pandemisë së krijuar nga COVID-19 Ministria e Shëndetësisë nuk ndanë detaje për takimin, por thonë se nga ky takim duhet definohen protokollet për punë, mënyra se si do jet pranimi i pacienëve, kategorizimi i tyre dhe mënyra e pageses se klinikave private.

Gjendja e krizës për 30 ditë pritet të shpallet sonte në mbledhjen e Qeverisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *