Gates: Vaksina do të na nxjerrë nga kjo situatë krizore!!

Teksa koronavirusi po shkakton një rritje të madhe të vdekjeve dhe rasteve ditore në të gjithë Shtetet e Bashkuara, Bill Gates po investon për një vaksinë për t’i dhënë fund pandemisë.

“Lajmi i vetëm i mirë është se inovacioni i sektorit privat do të vijë së bashku me terapi dhe vaksina më të mira”, tha ai.

“Kur të shohim mbrapa, do të dëshironim që të kishim bërë më shumë para goditjes së epidemisë dhe të kishim bërë një punë më të mirë gjatë epidemisë”, tha Gates, bashkëthemeluesi i Fondacionit Bill dhe Melinda Gates, për CNN.

“Gjatë 16 muajve të ardhshëm ne duhet të bëjmë gjërat e duhura dhe pastaj vaksina do të na nxjerrë nga rrëmuja”, shtoi Gates.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *