Lajmi i fundit! Terrorizon Çairin krisma armesh

Lajmi i fundit dëgjohen krisma armësh ne Çair te Shkupit rreth ores 4:30 më saktësisht rrugën e shum frekuentuar te kesaj komune rr.Cvetan dimov sipas informatave krismat janë shkëmbyer nga dy anët pra nga dy grupe të ndryshme policia ndodhet në vendin e ngjarjes dhe po punon ne zbardhjen e rastit mirpo ende nuk ka një komunikat nga ana e policis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *