Qeveria e shpall gjendje krize për 30 ditë!

Në senacën e sotme, Qeveria ka sjellë vendim për të miratuar propozimin e Këshillit të Sigurisë, për të shpallur gjendje krize për 30 ditë në të gjithë territorin e vendit tonë.

Qeveria konfimoi rekomandimin e djeshëm të Këshillit të Sigurimit, të cilët u takuan me Presidentin Pendarovski.

Kjo do të thotë që ushtrua do të përfshihet në betejën me virusin korona dhe shteti do të menaxhoj edhe me Klinikat private.

Kujtojmë që dje Këshilli i Sigurisë rekomandoi gjendje krize në të gjithë vendin me të cilën Qeveria këtë pasdite solli vendim. Gjendje krize do të kemi për 30 ditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *