Qyteti i Shkupit dhe i Ohrit drejt legalizimit të “Marihuanes”

Premieri Zoran Zaev në një deklarat të djeshme kishte konstatuar se qytetet e Maqedonisë së Veriut Shkupi dhe Ohri janë shumë afër legalizimit të marihuanës. Sipas deklaratës së premierit legalizimi i marihuanës do të jetë ne dobi të shtetit si dhe interesave te pronave publike dhe private.

“Ajo do zhvillon dhe rrit turizmin ne përgjithsi”- thotë premieri.

Ai njëkohësisht paraqet se legalizimi i marihuanes eshte paraqitja e nje paketi te ri ekonomik nëpërmjet se cilit do të arrihet nje zhvillim i madh ekonomik.

“Për një vend të vogël si Maqedonia e Veriut ajo do të sjellë risi shumë ne intereset e tona”-Konstanton Z.Z

Premieri gjithashtu e krahason zhvillim turistik te qytetit te Amsterdamit me zhvillim turistik të vendeve tona dhe shpreson se edhe qytet tona do te barazohen ne nivelin turistik me kryeqytetin e shtetit të Holandës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *