Shikojeni se çka bën shteti i Zvicrës për pacientin e tij!

Zvicra shquhet me një nga sistemet më serioze të Sigurimit shëndetësor. Një aeroplan special sot ka arritur nga Zvicra në Shkup për të transferuar në spitalet e atjeshme një pac ient nga Gostivari.

Që ka punuar më herët në shtetin helvetik, të infe ktuar me ko v id 19.Kjo ka shkaktuar reagime të shumta në rrjetet sociale.

Veçanërisht nga ata që janë të pakënaqur se si funksionon sistemi Shëndetësor në Maqedoninë e Veriut. “Keshtu veprojne shtetet e fo rta, vijn ne Gostivar e marin pacientin dhe e kthejne ne Zvicer apo Gjermani.

Te na kshtu raste ndodhin vetem me pilitikanet hajdut, hajdutit i behet kesi trajtimi”, ka komentuar një qytetar nga Gostivari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *