Erdhi 24 vite më parë me “duar në xhepa” si refugiat ne Shqipëri tani ka gjithçka

Shqipëria i ka permbushur ënërat tani ai ka punën, biznesin, sportin, fëmijët dhe dy gra me të cilat ndan jetën. Siriani Abdyl Fawaz, 24 vite më parë e ka nisur jetën në vendin tonë me një fabrikë karamelesh dhe me një prej palestrave të para në Tiranë. A as nje kohe te gjat ai përveçse flet shkëlqyer shqip ka edhe shumë se ç’të tregojë.

Abdyli është kampion në bodybuilding në Siri e Shqipëri. Ai ka fituar shum gara të ndrushme Aq i madh është pasioni i tij për këtë sport saqë palestrën e parë 24 vite me pare e ka hapur duke salduar vetë pajisjet. Ndërsa po për këtë pasion ai ka rrezikuar shumë. Përveç dashurisë për sportin, Abduli në jetë edhe dashurinë që i dhurohet e ka dyfish.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *