Medikament i ri për shërimin nga Kovid-19

Një lloj i ri i familjes së viruseve corona (Kovid-19) i perdorur ne trajtime edhe nga Turqia ka ardhur në përfundim në gjetjen e një medikameti te ri në luften kundër virusit i quajtur “FAVICOVIR”

Drejtori i Agjensisë farmaceutike dhe paisjeve mjeksore të Maqedonisë së Veriut(MALMED) z.Shabani bëri një deklaratë dje “Favir tek një kompani” dëshiron të importoj ilaçe nga Turqia dhe gjithastu konfirmon se i kontrolluan të gjitha çertifikatat

Turqia do të jetë në dispozicion shum shpejt edhe ndoshta më afër nesh medikameti pritet të arij së shpejti në vend. Deklaroi ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *