Sot ka ditëlindjen moderatori i famshëm Shqipëtar zdo ta besoni sa vite ka mbushur!

Sot më datë 24.11.2020 ka ditëlindjen moderatori i famshëm Shqipëtar Alaudin Hamiti zotria në fjal njihet si një ndër moderatoret më të mir për momentin në trevat shqipëtare për momentin moderon disa emisione pranë televizionit publik KlanKosova dhe ështe mjaft i suksesëshem behet e ditur se ai sot ka mbushur plot 40 vite ne si portal i urojme dhe 100 tjera me plot suksese në karierrë dhe jetë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *