Ministria e ekonomisë publikon numrin për paqartësi

Është bërë e ditur qe mbrenda këtyre dy javëve do plotsohen kushtet per pakon e katërt të ndihmës ekonomike ministri bekteshi gjithashtu ka publikuar dhe numrin ku mun qytetaret te konsultohen se si do shkojn procedurat


Kreshnik Bekteshi:

Që nga sot, Qendra e thirrjeve është përsëri aktive për informacionet mbi masat ekonomike të marra.
Në numrin falas 0800 00 207 mund të telefonojnë të gjithë qytetarët si dhe kompanitë, për tu informuar për masat ekonomike që po marrim për të tejlkaluar krizën e shkaktuar nga koronavirusi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *