ARDIANA MATOSHI E ÇMENDUR PAS AFRIKANIT, JA KU E SHKRUAN EMRIN E TIJ

Adriana Matoshi duket se po ka një raport të lakmueshëm më të dashurin e saj, futbollistin afrikan Keith Groeneveld.

ishte vet aktorja ajo e cila nga ‘çmenduria’ ia shkroi emrin të dashurit në rërë.

Ndërsa Keith nga lumturia ripublikojë këtë imazh, duke treguar se kanë dashuri të pastër dhe të sigurtë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *