947 Teste , 365 Raste , 25 të vdekur ndërsa 1059 të shëruar në Republiën Veriore të Maqedonise gjatë 24 orëve të fundit.

Në periudhën 24 orëshe të fundit u realizuan më pak teste se ditët e tjera. 947 Teste me 365 të infektuar të ri. Numri i të shëruarve(1059) është më i madh se atyre të infektuar dhe Venko Filipçe këtë e deklaron si përmirsim i ngadaltë i gjendjes.

Qytetet më të infektuara ishin

Shkupi-126 , Kumanova-27 , Shtipi-19 , Prilepi-9, Tetova-33,Velesi-26,Bitola-7,Ohri-2,Gostivari-22,Gjevgjelija-12,Strumica-7,Kriva Pallanka-4 Radovishi-5,Koçani-2,Negotina-23

Gjithsej në Maqedoninë e Veriut janë:

Të sëmurë-68,332 Të shëruar- 44,705 Raste Vdekjeje-1949 Raste aktive-21,678

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *