Bujar Osmani:”Dorë për dorë maqedonasit dhe shqiptarët hapërojnë drejt BE”

Bujar Osmani në nje emisionë të sotshëm deklaroi se: Dorë për dorë maqedonasit dhe shqiptarët hapërojnë drejt BE-së dhe një ardhmërie më të mirë. Ai gjithashtu ka deklaruar se Osmani: Maqedonasit kanë mbështetje të madhe nga shqiptarët.

Ai gjithashtu tha se Qeveria nuk duhet të lejojë gjuhë të urrejtjes, siç ishte ajo e Ivanov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *