Forcat policore te mbledhura në Haraçinën e Shkupit

Një numër shumë i madhë i forcave policore ka kapluar Haraçinën e Shkupit. Nga autoret dhe nga MVR ende nuk ka informacion konkret te numrit të madh të policëve dhe nuk dihet se a bëhet fjale për aksion apo ndonjë incident. A

Në vendin e ngjarjes ndodhen mbi 30 forca speciale te cilat sipas autorëve po kontrollojne çdo automjet që hy ose del nga Haraçina e Shkupit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *