Jan sekuestruar dy ton marihuan në Harçinë të Shkupit

Në një aksion policor në komunën e Haraçinë të Shkupit janë arrestuar disa persona, ndërsa janë zbuluar edhe dy tonë marihuanë e cila me automiet është transportuar nga depoja për përpunim të kanabisit në Josifovë, fshat në Vallandovë,

Me datë 08.12.2020 në venbanimin Mojancë të Komunës së Haraçinës u zhvillua aksion policor, ndërsa mes ekipeve kishte edhe nga ata të forcave speciale, inspektorë dhe teknikë të krimit.

Pritet qe per informata më të hollësishme reth aksionit të prononcohet Ministria e punëve të mbredëshme në ditët në vijim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *