Joe Biden lendon kemben duke luajtur me qenin e tij !

Presidenti amerikan Joe Biden ngriti gishtin ne shenje te afirmimit perderisa kemba e tij nuk e prekte token aspak kete te marte.

Ai u pa kete te marte me çizme mjekësore duke iu thënë gazetarëve se këmba e tij është më mirë dhe ai po ndihet mirë dhe tregoji se si ai u lëndua.

Ai kishte rrëshqitur duke luajtur me qenin e tij të llojit German Sepherd. Mjeku i tij Dr. Kevin O Connor kishte deklaruar se rrezet X të tija nuk treguan ndonjë frakturë të dukshme mirëpo me vonë u zbuluan disa fraktura të vijave te flokëve në këmben e djathtë te Joe Biddenit.Biden kishte veshur çiymet e zeza së bashku me një maskë fytyre dhe një kostum blu ndërsa mbërriti të martën pasdite për paraqitjen e tranzicionit në teatrin The Queen ne Wilmingston Delware. Ekipi i Biden-Harris ka qenë duke përdor sallën e koncentreve të teatrit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *