Filipçe unë do vaksinohem!

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe pohoi se do të vaksinohet kundër virusit korona.

“Unë do të vaksinohem. Unë besoj në vaksinë, është e sigurt, ne kemi ndjekur procesin e zhvillimit dhe të gjitha fazat e provave klinike. Vaksina do të ndryshojë pamjen me pandeminë, do të rrisë imunitetin e popullatës në të gjithë botën dhe do ta kthejë jetën në normalitet”, deklaroi Filipçe.

Ndërsa vaksina kundër COVID-19 në Republikë ne Maqedonisë së Veriut pritet të vij në muajt e para të vitit 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *