Mbaron aksioni në haraçinë

Sipas informatave jo zyrtare redaksia jonë mëson se ka mbaruar aksioni policor në komunën e haraçinës qe eshtë me popullsi totale shqiptare aksioni ka zgjatur për afërsisht 15 orë dhe gjatë këtij aksioni jan sekuestruar 2 tonë marihuan që ishte vjedhur nga depoja e perpunimit të kanabisit në josifovë gjithashtu mësohet se ka patur dhe arestime mirpo ende nuk kemi komunikat te qart reth aksionit nga ministria e punëve të mbrendshme.-Vula.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *