Konfisohen 53 kilogramë marihuanë, arrstohet 46 vjeçari

Ministria e Punëve të Brendshme në Prilep në orën 13 në afërsi të fshatit Lagovo e arrestoi një 46 vjeçar F.D nga Fshati Kalishtë.

Policia në momentin kur i jep sinjal për ta ndal veturën që po e ngaste personi F.D, ai nuk e dëgjoi policinë, nuk e ndaloi “audinë” por vazhdoi të voziste dhe gjatë vozitjes ka hedhur dy çanta me marihuanë me sasi rreth 53 kilogram. Policia më pas ka arritur kap dhe e arrestoi. Kundër personit do të ngrihet procedurë nga Prokutoria përkatëse”, thonë nga MPB.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *