2758 Testime , 929 raste të reja të regjistruara në 24 orët e fundit ne Maqedonin e Veriut -Vula.info

Në periudhën e 24 orëve të fundit në territoret e Republikes së Maqedonisë së Veriut gjithsej jane realizuar 2758 testime prej të cilëve janë regjistruar 929 raste të reja pozitive. Ndërkoh 28 individ kanë humbur jetën e tyre dhe 1068 është numri i të shëruarve.

Qytetet me raste më të shumta janë:

Shkupi-417, Kumanova-40 , Shtipi-20 , Prilepi-47 , Tetova-46 , Struga-31 , Velesi-39 , Manastiri-46 , Ohri-33 , Kavadarci-23 , Gostivari-37 , Gevgelija-11, Strumica-32 , Kriva Pallanka-7 , Radovish-2 , Berova-5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *