Në Kuvend do vendoset grupi parlamentar i caktuar qe do loboj për të drejtat e LGBT

Në Kuvend sot do të themelohet dhe promovohet grupi parlamentar ndërpartiak për të drejtat e personave LGBTI.

Promovimi i këtij grupi është pjesë e shënimit të Ditës Ndërkombëtare të të Drejtave të Njeriut, ndërsa në të do të marrin pjesë deputetë nga përbërja aktuale parlamentare nga parti të ndryshme politike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *