Protesta në Tiranë dhe pas dorëheqjes së ministrit

Protesta të përgjakshme kan vazhduar kto 2 mbremjet e 09/10 dhjetorit pas vdekjes së të riut 25 vjeçar Klodijan Rasha nga ana e policisë

Protestat skanë të ndalur siqë raportojn qytetarët pasi që kerkojn të zbardhet rasti dhe të mos fshihet krimi siq pretendojnë te gjithë qytetarët shokët dhe të afërmit e viktimës pasi që polici zytar ka qëlluar pa të drejt mbi viktimën duke e lën të shtirë per vdekje me 2 plumba 1 në kokë dhe në krahëror për arsyje siqë prononcojnë familjarët është mos ndalimi dhe mos mbajtja e maskës veprime këto që polici zyrtar në asnjë rast nuk mundë të veproj në atë menyrë qe të mar jetën qytetarit civil dhe duhet ti përgjigjet ligjit për këtë akt kriminal që ka kryer

Protestat gjithashtu nuk janë stabilizuar edhe pas dorheqjes se ministrit të mbrendshëm të Shqipërisë z.Sandër Lleshaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *