Youtuberi i njohur përpiqet të fotokopjojë para shiko cfarë i ndodhë video


Youtuberi i njohur si “Caepa Cool”, i ndjekur nga 43,000 persona, ka realizuar një eksperiment për të parë se çfarë ndodh nëse përpiqet të fotokopjojë para në printer.


Pas përpjekjes së parë për kopjim, fotokopja e vetë kartëmonedhës kishte linja të bardha. Pastaj vendosi të provojë të shtojë një objekt tjetër kopje për të parë se çfarë do të ndodhte.

Në përpjekjen e tretë, ai mbuloi një pjesë të kartëmonedhës me shirit të bardhë dhe më në fund arriti të bashkojë pajisjen dhe të kopjojë kartëmonedhën pa linja,

Shikoni videon: https://youtube.com/watch?v=9GMw9HT1cCU&feature=share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *