Arrestimi i dy personave ditën e djeshme në Shkup-Vula.info

Dje në mbrëmbje përreth orës 20 në udhëkryqin Petrovec-Konjare e Poshtme policia ka arrestuar dy persona.Sipas autorëve dhe burimeve të ndryshme bëhet fjalë për M.D(33 vjeç) dhe D.M(35 vjeç).

Gjatë kontrolit policor në xhepat e tyre është gjetur marihuanë.

Pas arrestimit gjatë natës policia ka kryer bastisje në shtëpinë e D.M ku kanë gjetur edhe konfiskuar një sasi të marihuanes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *