Sot takim mes partnerësh pozitar diskutim për qeverisjen 100 ditore

Sot në kabinetet e qeveris jan takuar dy partneret pozitar ai i krahut Shqipëtar Ali Ahmeti dhe kryeministri Zoran Zaev siq behet e ditur diskutimi ka qen per aritjet e qeveris keto 100 ditet dhemenagjimi me Covid-19

Z.Alo Ahemti citoi: Sot në qeveri takova Kryeministrin Zaev për të bërë një vlerësim të përbashkët për 100 ditëshin e qeverisë së re dhe për të diskutuar për hapat në vijim.

Kujdesi për shëndetin publik dhe beteja me Covid-19, ndihma për ekonominë, përkrahja për ndërmarrjet dhe rrogat e punëtorëve, konferenca ndërqeveritare me Bashkimin Europian dhe kontesti rreth marrëveshjes së fqinjësisë së mirë ishin temat kryesore që u shtjelluan bashkë edhe me zbatimin e marrëveshjes së koalicionit dhe programit qeveritar.

Vlerësuam që përpjekjet qeveritare të koalicionit tonë duhet të vijojnë dhe të mbetemi në të njejtin drejtim i cili përkrahet edhe nga qytetarët dhe nga komuniteti ndërkombëtar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *