Festat e fundë vitit kërkohet që kafenetë dhe baret të punojnë deri në orën 01:00 pasmesnate

Kafenetë dhe baret kerkojn lë qe tju lejohet të punojnë deri në orën një pasmesnate për festat e Fund vitit duke respektuar të gjitha protokollet për mbrojtjen e shëndetit të qytetarëve. Kjo është kërkesa kryesore e Odës së Pavarur të Gastronomëve. Kërkon nga Komisioni për Sëmundjet Ngjitëse që t’i ftojë në takim ku do të vendoset se si do të punojnë gastromonët për festat e fundvitit.

Kerkesa e gastronomve:Për festat e fundvitit duhet të rikthehet orari normal i punës, pra deri në orën një, dhe t’u mundësohet gastronomëve programe të përshtatshme muzikore. Kjo nuk do të thotë se do të ketë ahengje, vallëzime dhe turma, por do të jetë e rëndësishme për mysafirët dhe qytetarët ta përcjellin vitin së bashku me Covid 19″-tha Zdravko Josifoski, Oda e Pavarur e Gastronomëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *