zgjedhje lokale pjesmarja: Në Shtip 8.52%, në Pllasnicë 13.12%

KSHZ doli me informacione zyrtare për daljen në zgjedhje lokale në Shtip dhe Pllasnicë.

Deri në ora 11 në Shtip dalja e votuesve është 8.52%, nga gjithsej 41.777 qytetarë me të drejtë vote deri në ora 11 kanë votuar 5.561 qytetarë.

Në Pllasnicë deri në ora 11 dalja e votuesve është 13.12%, nga gjithsej 4.954 qytetarë me të drejtë vote deri në ora 11 kanë votuar 650 qytetarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *