Propozimi i fundit i Komisionit për sëmundje ngjitëse deri te Qeveria për masat Anti-Covid19 -Vula.Info

Propozimi i fundit i Komisionit për sëmundje ngjitëse deri te Qeveria për masat Anti-Covid19:

1. Nga data 18 dhjetori deri 21 janar kafenetë dhe lokalet të punojnë deri ora 18:00 dhe jo 21:00 siç është tani.

2. Restorantet në hotele të mos lejojnë grumbullim për festat e fundvitit pas orës 21:00

3. Nuk lejohet organizimi dhe grumbullimi në shesh për festën e Vitit të Ri

4. Të mos ketë mbledhi nëpër shtëpi apo vila të shumë personave për festat e fundvitit.

5. Të mos dilet nga shtëpia pa nevojë në ora 18:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *