1387 Testime , 357 Raste dhe 18 të vdekur 24 orët e kaluara në Maqedoninë e Veriut.

Në periudhen e 24 orëve të fundit janë realizuar 1387 testime te COVID-19 prej të cilëve 357 kanë rezultuar raste pozitive dhe 18 të vdekur. Njëkohësisht janë regjistruar 689 individ të shëruar.

Qytetet me më shumë të infektuar gjatë 24 orëve të fundit janë

Shkup-132 ,Kumanov-15 , Dibër-4 ,Shtip-11 , Prilep-17 , Tetov-14, Strug-9, Veles-4 , Manastir-18 , Ohër-24 , Kavadarci-18, Gostivar-8, Gjevgjeli-18 ,Strumicë-18.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *