Analisti i njohur sërish fyen mërgimtarët!!

Analisti i njohur politikë, Valon Syla ka vazhduar sërish me kritika në drejtim të vëllezërve tanë nga mërgimi, që këto ditë jan nisur të kthehen në atdhe për pushime.

Shkruan në një status ai:

I lus gërrnaçat që në këtë turrë mi ndreq dhëmbët hatri jonë këtu. Me na ndreq edhe ekonominë tu i ndreq dhëmbët e juaj. Kqyrni ndreqnu edhe thonjtë, feniratnu, edhe poliratni kerret. Hani edhe naj qebap, naj redbull, kush e blen një kofe me akull me vodkë 1L edhe ma mirë…

Se ma lirë është. Se a për neve pe bleni? Ne në Gjermani e Zvicër s’ja u qet. Fleni si sardina në konzervë midis Evropës. Për ata mos na teshni. Se për veti e keni. Mirë se vini në Kosovën e lirë. Mks e teproni, se dalim fitim.

Ky veprim tregon mentalitetin dhe “faleminderimi” që po ju bëhet mërgimtarve tonë që sipas statistikave mbaj 60% të buxhetit të shtetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *